Heliomare steeds beter in beeld

Een video zegt meer dan 1.000 woorden. Wellicht een open deur, maar goed om ons regelmatig te beseffen. Omdat de meeste communicatie non-verbaal is, blijft visuele content beter hangen dan tekst.

Onlangs publiceerden we een aantal filmpjes over onze dienstverlening. Die zijn te zien op de website en zijn gebruikt voor een wervingscampagne, diverse nieuwsbrieven en onze sociale media. Als medewerker krijgt je een goede indruk van wat allemaal bij ons mogelijk is!

Heliomare Arbeidsintegratie

Vanwege de coronamaatregelen organiseert REA College webinars in plaats van informatiebijeenkomsten. Door middel van dit filmpje krijgen potentiële studenten meer informatie over REA College.

De onderstaande video geeft een goede indruk van de vele mogelijkheden van Heliomare Arbeidsintegratie.

Een kijkje op de Velst

Heliomare Onderwijs kan vanwege de coronamaatregelen geen open dagen organiseren. Om nieuwe leerlingen, ouders en belangstellenden toch een kijkje te geven is voor De Velst een audiovisuele productie gemaakt samen met 360ºSuperView op basis van de Street View technologie. Je kunt een wandeling maken door het gebouw en in lokalen filmpjes zien of collega’s tegenkomen die iets vertellen. Ook kun je in de menubalk kiezen wat je wilt zien. Neem jij ook een kijkje?

Werving Verpleegkundigen in Opleiding (VIP)

Een opleiding tot verpleegkundige volgen en je praktijkstage lopen bij Heliomare? Dat kan! Sanne en Joyce, beiden verpleegkundige in opleiding bij Heliomare, vertellen alle ins & outs over de praktijkplekken in ons revalidatiecentrum.

Check je zit

Op de website Check je zit staan inmiddels veel video’s over zitadvies. Een aantal daarvan is opgenomen in Heliomare. Vlogger Manon van der Heuvel komt langs bij het zitadviesteam van Heliomare

Meer Heliomare in beeld