Nieuwe ondernemingsraad is geïnstalleerd!

Na een verkiezingsstrijd bij NAH2 en REA is de nieuwe OR op 18 april 2019 door Patricia Esveld geïnstalleerd, zie bijgaande foto.

Tijdens de tweedaagse startcursus van de OR op 9 en 10 mei 2019 heeft de OR zijn visie/missie bepaald en een activiteitenplan opgesteld. Tevens is het dagelijks bestuur gekozen en zijn de leden over de vaste commissies verdeeld.


Saskia Leenknegt is gekozen als voorzitter en Marina Bos als vicevoorzitter. Samen met ambtelijk secretaris Hilda Casteel vormen zij het dagelijks bestuur van de ondernemingsraad. De ondernemingsraad gaat werken met vier vaste commissies (Financiën, Communicatie, Sociaal beleid/Arbo en Strategie en Beleid), die tijdens de cursus hun doelstellingen hebben bepaald en hier enthousiast mee aan het werk gaan. Zij zullen jullie hierover informeren via Helionet.


Het zijn roerige tijden voor Heliomare en er zullen in de komende tijd belangrijke beslissingen moeten worden genomen voor de toekomst. Zorg er dus voor dat de belangen van jouw RVE Bewegen en Sport of Kind/Jeugd hierin worden meegenomen en meld je alsnog aan als OR lid en mail: ondernemingsraad@heliomare.nl

De ondernemingsraad is als volgt samengesteld:

Ondersteuning: Saskia Leenknegt en Simonette Cornelisse

Dwarslaesie: Stef Lengers

Chronisch pijn: Hans Popma

NAH 1: Marina Bos en Mienk van Dalfsen

NAH 2: Suzanne Meijer

Arbeid: Ingrid Sarlet

REA college: Sandra de Groot

Bewegen en Sport: vacature

Kind/jeugd: vacature